تماس و مشاوره حقوقی
با وکیل دادگستری
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
نمونه وکالتنامه
تاریخ انتشار: یکشنبه 05 مرداد 1399
نمونه وکالتنامه به وکیل دادگستری در ایران

 نمونه وکالتنامه به وکیل دادگستری در ایران

مطابق این نمونه وکالتنامه که از سوی یک ایرانی مقیم خارج از کشور به دفتر وکالت دادگران (و شخص وکیل مسعود محمدی) در ایران داده شده است اختیار مراجعه به دادگاه و دادسرا و بعضی ادارات از جمله اداره ثبت احوال و دفاتر پیشخوان دولت نیز به طور خاص داده شده است لازم است توجه شود که اختیارات مراجعه به دادگستری همان است که در مواد 35-36 و37 قانون آیین دادرسی مدنی آمده است و اختیارات مخصوص دیگر که موکل تمایل دارد به وکیل دادگستری خود بدهد باید مورد تصریح قرار گیرد.همچنین برای دریافت مشاوره دقیق تر در خصوص نحوه اعطای وکالت دادگستری می توانید با شماره های دفتر وکالت ما تماس بگیرید.

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 35004

 

متن وکالتنامه ایرانیان مقیم خارج به وکیل دادگستری

 

 

مشخصات موكل

نام و نام خانوادگي : .................. فرزند : ................  شماره شناسنامه : ............ کدملی : ............. صادره از : ...............

تاريخ تولد : .............. محل تولد : ...................  شغل : ............... نشاني : .................. .


مشخصات وكيل

نام و نام خانوادگي : مسعود محمدی   نام پدر : ...............  شماره شناسنامه : ............  کدملی : .................  صادره از :  ......... 

تاريخ تولد : ............... محل تولد : ...........  شغل : وکیل دادگستری    شماره پروانه : ............  نشاني: ......... .

 

 


مورد وکالت

وکالت در پیگیری کليه امور حقوقی هر چه و از هر نوع و تحت هر اسم و عنوان که باشد و مراجعه به کليه ادارات و سازمانهاي دولتي و خصوصي اعم از شهرداری و اداره مالیات و ادارات ثبت اسناد و سایر مراجع و سازمانها و وزارتخانه ها و مراجع قضایی و دادگستری، دفاتر اسناد رسمي، کلانتريها و ساير مراجع قانوني و قضایی و حل و فصل و اجرا و انجام امور اداري و قضایی و سايرکارهاي حقوقي و وصول مطالبات و طرح و اقامه و پیگیری هر نوع دعوي حقوقي و کيفري له و عليه موکل در برابر اشخاص حقيقي و حقوقي و تعقيب دعاوي و شرکت در کلیه محاکم قضائي و انتظامي و شعب بازپرسي و دادسراها ، دادگاههاي عمومي و انقلاب و خانواده و شوراهای حل اختلاف دادگاههاي اختصاصي و کمسيونهاي حل اختلاف در شهرداري و يا دارائي وغيره در جميع مراحل از نخستين تا فرجام به منظور دفاع از موکل در هر دعوای حقوقی و کیفری له و علیه موکل و احقاق حق و حفظ حقوق وی و جوابگوئي به دعاوي اشخاص در تمامي مراحل و حضور در کليه جلسات مراجع و محاکم و کميسيونها و اعتراض به احکام و آراء صادره و اقدام دررفع هرنوع موانع و مشکلات و ايراداتي که احتمالاَ دراثناء عمليات اجرائي و اداري و محاکمات و ساير امور پيش آيد وكالت راجع به اعتراض به راي ، تجديد نظر ، فرجام خواهي و اعاده دادرسي- ادعاي جعل يا انكار و ترديد نسبت به سند طرف و استرداد سند - وكالت در تعيين جاعل - وكالت در ارجاع دعوا به داوري و تعيين داور - وكالت در توكيل- وكالت در تعيين مصدق و كارشناس - وكالت در دعواي خسارت - وكالت در استرداد دادخواست يا دعوا - وكالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعواي ثالث - وكالت در ورود شخص ثالث و دفاع در قبال آن - وكالت در دعواي متقابل و دفاع در قبال آن - وكالت در ادعاي اعسار- وكالت در قبول يا رد سوگند- وکالت در درخواست صدور اجراییه و تعقیب مرحله اجرایی و  اخذ محکوم به و انجام ساير تشريفات لازمه عمل وکالت نسبت به هر دعوای حقوقی و کیفری له و علیه موکل در خصوص شخص موکل و کلیه اموال و دارایی ایشان. وکالت در مراجعه به ادارات ثبت احوال و دفاتر پیشخوان دولت جهت درخواست صدور کارت ملی و شناسنامه و پیگیری صدور آن و اخذ و تحویل آن.

 


حدود اختيارات 

وکيل نامبرده در بالا با حق توکيل به غير ولو کراراً و مع الواسطه عزل و نصب وکلاي انتخابي در انجام دادن تمامي تشريفات قانوني مورد وکالت از سوی موکل اختيار تام داشته و امضاء و اقدامات نامبرده بمنزله امضاء و اقدامات موکل نافذ و معتبر است.

ثبت امتیاز
پرسش و پاسخ‌های متداول
الف) انتخاب یک وکیل دادگستری در ایران و مذاکره و توافق با وکیل ب) اخذ متن وکالتنامه از وکیل دادگستری انتخابی ج) مراجعه به سامانه اینترنتی میخک و ثبت نام در آن  د) تنظیم و تعریف وکالتنامه و پر کردن فرم مربوط به آن ه) مراجعه به سفارت یا کنسولکری یا دفتر حفاظت منافع و امضای وکالت نامه  ط) ارسال وکالتنامه به وکیل در ایران 
قبلاً فقط امکان ارسال وکالتنامه از طریق پست یا از طریق اشخاص مورد اعتماد که به ایران می آیند بود.اما در حال حاضر امکان ویژه ای برای رساندن وکالتنامه تنظیم شده در خارج از ایران به داخل ایران وجود دارد و آن هم ارسال از طریق سامانه وزارت امور خارجه است به این معنا که اگر موکل هنگام تنظیم وکالتنامه هزینه لازم را پرداخت نموده باشد شخص وکیل می تواند با مراجعه به وزارت تمور خارجه و اداره تصدیق اوراق و سجلات، اصل وکالتنامه را ارسال نماید.
خیر.هیچ فرقی بین وکالتنامه ای که یک ایرانی مقیم خارج به وکیل دادگستری می دهد و نیز وکالتنامه ای که یک ایرانی برای انجام کارهای اداری به بستکان خود می دهد نیست جز اینکه اختیارات این دو نوع وکالتنامه با هم متفاوت است و بنا به تشخیص وکیل باید تنظیم شود.
طبیعتاً برای ایرانیان مقیم خارج از کشور بهترین راه برای انتخاب وکیل دادگستری پرس و جو از نزدیکان و بستگان است و البته راه حل موثر دیگر جستجو در اینترنت و مطالعه مطالب سایت و اطلاعات و آگاهی های مندرج در سایت وکیل است.از این طریق به خوبی می توان هم به میزان علم، دانش ، تجربه و تخصص وکیل پی برد و هم اینکه میزان صداقت و حسن نیت وی در ارائه آگاهی و اطلاعات لازم به دست می آید.
با توجه به تحریم های بانکی علیه ایران و عدم امکان نقل و انتقال وجه به ایران باید گفت تنها راه انتقال وجه به داخل ایران از طریق صرافی های مستقر در خارج از کشور است.در صورتی که قرار است به حساب وکلای ما در دفتر وکالت دادگران حامی (وکیل مسعود محمدی) وجهی واریز نمایید قبل از واریز با دفتر تماس گرفته و هماهنگ کنید چرا که بعضاً صرافی های مورد وثوق و اعتماد را به شما معرفی می کنیم.
بله، این امکان وجود دارد ولی حتما متن وکالتنامه را تحت نظر یک وکیل تنظیم نمایید.چون بسیاری از مواقع وکالتنامه ای که شما به بستکان خود می دهید برای اقدامات وکیل کافی نیست.
در هر حال بسیار دیده می شود که افراد امکان حضور در ایران را ندارند یا اگر وارد شوند دستگیر و بازداشت می شوند در این صورت تنها راه تنظیم وکالتنامه این است که اگر مدارک هویتی ایرانی دارند به خود سفارت خانه یا کنسولگری یا دفتر حفاظت منافع ایران مراجعه نمایند و اگر مدارک هویتی هم ندارند یا تابعیت ایرانی آنها محل مناقشه و تردید است تنها را ه این است که با پرداخت هزینه سفر وکیل با وی در خارج از ایران قرار بگذارند. 
حق الوکاله وکیل دادگستری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور رقم و مبلغ ثابتی نیست و با توجه به نوع دعوا می تواند متفاوت باشد.در دفتر وکالت دادگران حامی روش ما این است که فرقی بین موکلین مقیم ایران و خارج از کشور قائل نمی شویم و چنین تصور نمی کنیم که چون ممکن است هموطنان ایرانی مقیم خارج از کشور توانایی مالی بیشتری داشته باشند پس از آنها حق الوکاله و دستمزد بیشتری بگیریم.
مدت اعتبار خاصی برای وکالتنامه های خارجی وجود ندارد مگر اینکه خود موکل زمان تنظیم آن را مقید به مدت نماید و یا اینکه موکل وکیل خود را عزل کند.
خیر.فقط دو راه برای تنظیم وکالتنامه و اعطای وکالت به وکیل دادگستری وجود دارد ؛ یکی از طریق سامانه میخک و دوم از طریق مراجعه و ملاقات حصضوری با وکیل.لزومی ندارد که ملاقات حتما در دفتر وکیل انجام شود و اگر شما امکان حضور در ایران را ندارید می توانید با وکیل در خارج از کشور قرار بگذارید.
اسم این سایت قبلاً تاک بود ولی چند سالی است که تنظیم اسناد خارجی از طریق سامانه و سایت میخک انجام می شود.
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دریافت وقت مشاوره حقوقی با ما

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی و اعطای وکالت به وکیل پایه یک دادگستری و جهت هماهنگی و دریافت وقت مشاوره حقوقی کلیک کنید.