شکایت و حکم جرم ترک انفاق - نفقه کیفری
در صورتی که مرد نفقه و هزینه های زندگی همسر و فرزندان خود را پرداخت نکند عمل وی علاوه بر اینکه مشمول مسئولیت مدنی و محکومیت حقوقی و الزام به پرداخت می شود جرم هم هست.به حکم ماده 47 قانون حمایت خانواده مصوب سال 1391 چنین فردی قابل تعقیب کیفری بوده و به جهت انجام این جرم مجازات می شود.از مهم ترین خصوصیات جرم ترک انفاق یا نفقه کیفری می توان به مستمر بودن و قابل گذشت بودن اشاره کرد.
امتیاز:

|
تعداد بازدید: 8705
متن شکوائیه ترک انفاق.jpg?ver=2020-05-10-163352-573)
شاکی : خانم ........ با وکالت وکیل دادگستری به نشانی : تهران – میدان فاطمی
مشتکی عنه : آقای ........... به نشانی : تهران
وکیل : مسعود محمدی وکیل پایه یک دادگستری
موضوع : ترک انفاق
شرح دادخواست ترک انفاق :
دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران
با سلام
احتراما با اعلام وکالت از سوی شاکی خانم .......... به استحضار می رساند موکل به موجب سند نکاحیه شماره ......... مورخ 86/9/29 زوجه شرعی و قانونی آقای ............ می باشد. متاسفانه زوج پس از 6 سال زندگی مشترک با موکل، محل زندگی مشترک را به مدت 2 سال است (از سال 1392) که ترک گفته و در این مدت هیچگونه نفقه ای به موکل و فرزند مشترکشان پرداخت ننموده است. لذا با توجه به این که موکل حاضر به ادامه این زوجیت و تمکین از زوج می باشد از محضر مقام محترم دادستان تقاضای رسیدگی و تعقیب کیفری مشتکی عنه وفق قوانین جزایی مورد استدعا می باشد.
متن رای دادگاه ترک انفاق
پرونده کلاسه : ................ شعبه : 1170 دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی قدس تهران شماره دادنامه : ...............
شاکی: خانم ........... با وکالت وکیل دادگستری به نشانی تهران – میدان گلها
متهم : آقای ........... به نشانی تهران
اتهام : ترک انفاق
رای دادگاه: در خصوص اتهام آقای ........... دایر بر ترک انفاق دادگاه با عنایت به شکایت شاکیه، شهادت شهود و دفاع بلاوجه متهم اتهام انتسابی را نسبت به ایشان محرز و مسلم دانسته بنابراین با استناد به ماده 53 قانون حمایت خانواده مصوب سال 1392 وی را به تحمل دو سال حبس محکوم می نماید و اعلام می دارد که رای صادره غیابی بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و متعاقب آن نیز ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.
رییس شعبه 1170 دادگاه کیفری 2 تهران

مطالب مرتبط با ترک انفاق :
1- رای دادگاه خانواده، الزام به تمکین
2- شکایت الزام به تمکین وکیل دعاوی خانواده
3- مطالبه نفقه زوجه نکات مهم رای دادگاه
4- چه زمانی نفقه به زن تعلق می گیرد ؟